PM: Vurderer å avslutte planer om sultestreik-aksjon

Daniel DeNiazi kunne tidligere opplyse i en pressemelding om å gjennomføre en sultestreik-aksjon utenfor rådhuset i Lindesnes mot vedtaket om detaljreguleringen av Sodevika.

– Jeg har registrert meg at Lindesnes SV er tydelig på at jeg bør avslutte aksjonen, og at jeg har blitt oppfordret om å ikke gjennomføre aksjonen. Dette har jeg full forståelse for. Akkurat nå opplever jeg et økt press fra flere hold, og må bruke tiden til å tenke først før jeg kan si noe mer om den endelige beslutningen, sier DeNiazi, og legger til:

– Jeg har vært tydelig på at aksjonen gjennomføres på vegne av privat initiativ, men har full forståelse at lokallaget tolker det slik at det er på vegne av partiet nå som jeg er medlem. Det beklager jeg sterkt.

Partiet har ikke frarådet DeNiazi om en slik aksjon, men har vist med bekymring i etterkant av omtalen i Fædrelandsvennen, hvor de har blant annet bedt DeNiazi om å utsette aksjonen til konstituerende kommunestyremøte 12.oktober. De har også tatt sterkt avstand fra denne aksjonen.

– Det er viktig at man skiller mellom to roller, og det har jeg gjort i denne saken ved å være tydelig at jeg vil gjennomføre denne aksjonen på vegne av som privatperson. Det er en selvfølge at det kan tolkes annerledes.

Pressefoto: Janicke Vestheim sørensen

Recommended Articles