PM: Atle Skift tar over Extraavisen

Politikeren og journalisten, Atle Skifte tar over eierskapet av Extraavisen og domenet etter forhandlinger med eks-redaktøren Daniel DeNiazi.

I juli 2023 ble det kjent i flere riksmedier over hele landet at Extraavisen ble lagt ned. I en pressemelding opplyser eks-redaktøren, Daniel DeNiazi at avisen ble lagt ned som følge av dårlig økonomi og bemanning som en årsak.

– Det er veldig trist å meddele at Extraavisen må legges ned. Det har vært dårlige netter og dårlig kapasitet til å dekke de de daglige nyhetene som kreves for å nå det nivået for å drive en avis. Hovedgrunnen er lite bemanning og ikke økonomi nok til å sette inn ekstra folk, sier DeNiazi i pressemeldingen.

Nå har DeNiazi og Skift blitt enige etter forhandlinger om at Atle Skift skal starte opp avisen.

– Det har ikke noe med sted å gjøre hvor avisen driver. Daniel DeNiazi fant ut at han ville bruke tid og krefter på noe annet – derfor la han ned avisa. Jeg derimot har nok av tid og krefter – og motivasjon – ergo tilbød jeg meg å overta. Verre er det ikke, opplyser Skift i en kommentar, og legger til:

– Viser til at Morgenbladet var det beste bevis for at det finnes et liv etter døden. Det gjelder kanskje for Extraavisen også?

DeNiazi mener at det er bra at avisen som han startet i 2021 kan endelig blåses liv i igjen.

– Atle får mange med seg, og det er en glede å kunne meddele at Atle skal ta over avisen. Jeg er også glad for at det er en person som har erfaring innen journalistikk og media generelt som kan ta over.

Atle Skift er en kjent lokalpolitiker fra Nittedal som representere Rødt i kommunestyret. I tillegg er han også kjent som musiker som i over tid har bygget opp et solid navn.

Omtaler:

(Bilde av Daniel DeNiazi Foto: Janicke Vestheim Sørensen)

Om forfatteren

Recommended Articles