Myks berører mange sjeler

Foto: Daniel DeNiazi

For en stund siden ble jeg kontaktet av Ståle Ørsnes, bedre kjent som Myks. Jeg ble ganske overrasket da han valgte å sende en mail til meg, men jeg kan ikke annet si at jeg er meget takknemlig for at han tok det valget. Jeg valgte å ringe ham opp kort tid etter og måtte si at singlene traff meg rett og slett. Etter den tiden har jeg vært innom streamingstjenesten Spotify og hørt på singlene hans.

Jeg likte blant annet coverlåten Berlin som er opprinnelig utført av RY X . Coverlåten har deriblant fått omtale i det franske kulturmagasinet Direct Actu, som tar for seg aktuelle nyheter innen Kino, musikk, TV-serie og kultur generelt.

Singlene Du er ventet eller Glimt som han selv har skrevet, tar for seg forskjellige aspekter i livet som vi mennesker kan kjenne oss igjen. Singlene kan man nesten ta og føle på når man hører på teksten. Det som gjør Myks så unik med hans selvproduserte singler, er at han er dønn ærlig og det treffer hjertet hos mange og vil treffe flere hjerter om flere får øye på musikktalentet. Mange av de som lytter til musikken til Myks vil kjenne seg godt igjen.

Jeg traff ham i Mandal i helgen, og må si at jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk møte ham. Han er en imøtekommende artist og har en ubeskrivelig flott utstråling. Jeg fikk et godt inntrykk av han, og for meg er han en energisk person som kommer til å nå langt med den musikken han leverer.

Gjennom min karriere som journalist har jeg møtt mange artister, men Myks er noe helt annet. Spør du meg hvorfor? Da synes jeg at du skal ta deg tid til å lytte på singlene hans, så vil du skjønne hvorfor jeg skriver dette.

Teksten i singlene til Myks treffer hjertene og det berører mange sjeler.

Lik Daniel DeNiazi på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *