Edelweiss

Foto: Egil Solberg / Radio Haugaland

Det har vært en hektisk tid med å starte opp en avis som jeg har jobbet med den siste tiden. Møter og forberedelser med journalister og konsulenter har ført til at det har gått i ett. Endelig kan jeg slappe av med og se frem til en litt mer avslappende tid.

Jeg er veldig glad for at vi har fått det til, og jeg har gått inn for å ikke bruke så mye tid på journalistikken. Og det er utrolig fantastisk at jeg har flere folk med meg som jobber med avisen.

Ellers var det ufattelig trist å høre bortgangen til Christoppher Plummer, en av mine favoritt skuespillere når det kommer til The Sound of Music.

Jeg skrev en norsk versjon av Edelweiss som ble fremført i en barnehage som jeg tidligere jobbet i. Den har jeg så lyst til å dele med dere. Nå for tiden går det mye av tiden til å skrive norske versjoner av utenlandske sanger. Noe jeg elsker å drive med. Du kan høre original versjonen her. (Tekst: Daniel DeNiazi | Melodi: Rodgers & Hammerstein)

Edelweiss, Edelweiss
Hver morgen jeg ser deg.
Liten og hvit,
klar og Lys.
Du blir glad når du ser meg.
Oppe i fjellene blømer du,
blømer du blant snøen.
Edelweiss, Edelweiss.
Du blir glad når du ser meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *