Bernie Sanders er overalt

Da innsettelsen av den nye presidenten i USA ble satt i gang, har vi sett den populære memes av Bernie Sanders som sitter på en stol med jakke og munnbind på seg. I tillegg har han votter på seg, som flere journalister har latt seg fundere på om at Bernie ga F-en i hele innsettelsen.

På sosiale medier florere det av memes av Bernie Sanders som sitter på en stol i ulike settinger. Det er artig hvordan Bernie kan stjele showet med å kle seg i en uformell kleskode, selv om kleskoden er som kjent med dress og slips.

Jeg fant også ut at Bernie hadde okkupert kontoret mitt da jeg skulle sende noen bilder. På bilde kan man nesten tro det, men memes handler om å gjenta figuren i ulike settinger. Så spørsmålet er om hvem som fikk mest oppmerksomhet på innsettelsen, så tror jeg nok det er Bernie Sanders.

Jeg gledet meg slikt da jeg skulle se på bilder fra den musikalske filmen «The Sound of Music», men det viste seg at Sanders dukket sannelig i filmen også. Eller i filmen Forrest Gump, bare for å nevne noe.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *