Snowdays!

Det er alltid kjekt å ta turen ut når snøen har lagt seg og ligger en stund. Etter noen dager med snø så ser det ut som at folk aldri har sett den hvite snøen før. Jeg må være ærlig å si at jeg aldri visste at snø ble til vann når den varmes av. Eller jeg løy der da, men du skjønner hva jeg mener?

Voksne blir som barn og man føler at man har et sterkt behov å snu fokuset på noe annet enn koronaviruset og vaksine som aldri fungerer som den skal. Det er kjekt at vi voksne blir barnslige og vi har godt av det. Tro meg.

Heldigvis var det ingen som så meg da vi lekte gjemsel. Med den jakka lå jeg i snøen og folk gikk forbi. De trodde sikkert jeg var en urinflekk.

Ellers er det veldig kjekt å komme seg ut i snøen, og det å komme seg ut gjør noe med oss som menneske, både psykisk og fysisk. Jeg skulle gjerne hatt ski og akebrett, men jeg liker heller å se når folk mister styringen og balanse, og ender med hodet først i snøen. Det er som å se på Disney-film.

Selvfølgelig er koselig og snøen skaper også et fellesskap med andre mennesker. Jeg har sett mange grupperinger av mennesker selv om koronarestriksjonene sier noe annet. Jeg er kanskje litt egoistisk, men jeg tenker at så lenge jeg passer på meg selv og ikke beveger meg ute blant saueflokken så er jeg trygg.

Vi får håpe at 2021 skaper et godt fellesskap for de som trenger det mest!

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *