Akkurat nå vil jeg ha «Sputnik»

Vi hører stadig at de som ikke tar vaksinen er dumme. Det får være en egen sak, og en sak jeg ikke vil bruke tiden på å diskutere. Vi har fått med oss av at den populære vaksinen som er mye bedre enn den  russiske vaksinen «Sputnik» har tatt livet av mange siden 27.desember.

Av de er det 13 dødsfall, ni alvorlige bivirkninger og sju mindre alvorlige bivirkninger, opplyste medisinsk fagdirektør i Legemiddelverket, ifølge NRK.

Men det må jo være fryktelig tragisk om vi tar den russiske vaksinen «Sputnik». Plutselig drikker vi for mye vodka og snakker russisk samtidig vi ser på russisk porno i beste sendetid. Nei, det kan vi overhode ikke ha i blodet vårt.

I Russland har jeg skjønt at de kaller alt for «Sputnik». Det er faktisk ikke tull. Vi har Sputnik News, byen Sputnik, satelitten Sputnik 1,2,3,4 og 5, og ja selvfølgelig. Det glemte jeg helt ut; Vi har jo den norske artisten Sputnik fra Telemark som har stått ved den røde plass i Moskva og sunget.

Jeg skal ikke fraråde eller råde folk om å ta vaksinen. Det får folk velge selv, men når jeg leser slike overskrifter så handler det ikke om å være dum. Overhode ikke. Det er ingen som er dumme for det om de ikke tar vaksinen «Pfizer». Det handler først og fremst om frykten for å komme på statistikken blant de døde.

Frykten for å miste noen de er glad i. Jeg kommer nok aldri til å ta vaksinen når jeg leser slike overskrifter. Og mange sier: «Jammen, det er jo fordi de har underliggende sykdommer». Svaret mitt er at det er ingen som vet hva som kan være årsaken til dødsfallet. Dødsfallet skjer når som helst og hvor som helst.

Jeg sier ikke at det er bivirkningen fra vaksinen som tar livet av folk. Men slik jeg leser overskriftene så kan vi begynne å undre om det er årsaken uten at vi vet hva som er egentlig årsaken. Legemiddelverket har ifølge statskanalen sagt at det knyttes til bvirkninger av vaksinen. Javel. Da har vi svaret hvis Legemiddelverket sier det.

Per dags dato har ikke vaksinen «Pfizer» overrasket meg til å ta den beslutningen om å ta den. De får ta vaksinen de som ønsker å ta den.

Jeg har bestemt meg for å ta den russiske vaksinen «Sputnik»! Har hørt at det er iлgeл meяkbaяe biviяkлiлgeя.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *