Nydelige snøshoots i Førde

Vi har fått oppleve noen dager med snø, noe som gjorde at jeg tok meg friheten til å ta en del bilder. Dette førte til og med at jeg sendte inn til International Photo Awards (IPA). Noe jeg annonserte på Facebook for noen dager siden. Jeg har alltid likt å tatt bilder, og vet at norsk natur i forskjellige årstider er noe som slår godt an i slike fotokonkurranser. Heldigvis har jeg ikke store forventninger, men å sende inn bilder som jeg er veldig fornøyde med, er noe jeg liker aller best.

Det har vært kaldt og grått, og det var ikke lenge siden jeg klarte å bli innelåst som følge av frosten. Selvfølgelig. Bildene som jeg deler her, er ikke de jeg har sendt inn til fotokonkurranser. Jeg har opplevd at det begynner å bli sjeldnere og sjeldnere at vi ser slike bilder i juletiden her på Vestlandet. Vi opplever som fleste av oss snøen i januar.

Det er rart å tenke på, men jeg får ikke noe julefølelser når snøen dukker opp i januar. Det som er så fint med slike bilder, er når naturen viser sine beste sider. Det var ikke lenge siden høsten satt et fargerik prek. Altså da naturen lyste opp med sine vakre farger.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *