Aldri mer 2020!

2020 har vært et tøft, men ikke minst et tungt år for oss alle. I kveld talte kongen til det norske folk, og han treffer hos alle nordmenns hjerter med sine taler. Ja, vi nordmenn er veldig lei av ordet «dugnad», og det gjør at vi stadig mister besinnelsen vår når pandemien strammer inn bevegelsefriheten vår. Der traff du spikeren Kong Harald.

For meg har 2020 vært et greit år, men på en måte så synes jeg at året har gjort meg mer ensom enn det jeg har vært tidligere. Å møte folk, ha samlinger mer enn 10 og mer, har vært forbudt. Vi er sårbar mer enn det vi tror. Og jeg har kjent på følelsen av sorg, men jeg klarer meg. Jeg må bare se gleden i hverdagen.

Vi kan nesten si at det å være «negativ» og lukte «sprit» er visst det som er normalt for oss i hverdagen. Ikke minst har vi vært flinke med å holde avstanden og vært helt «clean». Vi har gjort vårt beste for å hindre at smitten sprer seg.

2020 har fortsatt vært et tungt år, og vil være et år vi alltid kommer til å huske. Og vi glemmer aldri den romjulen da jordskredet i Gjerdrum satte et støkk på oss nordmenn. Hele Norge og verden ble vitne til at flere hus raste sammen. Dette kommer vi nok til å si om noen år. Det er jeg helt sikker!

Jeg håper 2021 blir et bedre år – og det sier vi hvert år. Men nå må vi stå sammen for å spre glede for hverandre, og spesielt for de som trenger det mest.

Ta vare på deg selv og de du er glad i. Godt nyttår – og aldri mer 2020!

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *