Endelig kan julefreden senke inn

Endelig kan julefreden senke inn, og klargjøring med gaver og rydding er nå endelig gjort. Jeg gleder meg virkelig når julen er ferdig og kan se frem til sommeren. De beste årstidene er så klart sommer. Ingen tvil.

For meg blir ikke julen noe spesielt, og det er jeg veldig glad for. Det er det samme gamle som jeg har opplevd hvert år siden tvillingbroren min flyttet til Mandal. Denne tiden har jeg jobbet med planlegging av ny film, og føler meg veldig fornøyd med det arbeidet jeg har gjort til nå.

Den siste tiden har jeg også brukt en del tid på å være i lag med eldre folk som er alene. Ensomheten kan ta knekken for enkelte, mens andre er vane med det. Spre juleglede og være tilstede når man sårt trenger det er det viktigste.

Ønsker alle en fin jul!

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *