Snøen som aldri kom

Før i tiden kunne man nesten oppleve snøen en måned i forveien, og den kunne ligge til over nyttår. Nå som det er juletider, så er det jo ganske spesielt at vi ikke ser noe tegn til snøen. Klimaet har virkelig forandre seg, og man kan nesten tro at snøen vil aldri komme tilbake slik den var.

Dette bilde ble tatt for åtte år siden ved veien innover til Nappen, der mor mi kommer fra. Husket ofte jeg sto ganske tidlig opp for å gå den 2 km lange veien opp til bussholdeplassen, for så å gå til jobb. Husket så godt at snøen la seg på greinene at det ble en tunnel over veien. Snøen har alltid vært en kjennskapsmoment når juletiden kommer til Norge. Vi forbinder snø med juletid, men nå må vi kanskje begynne å forbinde nedbørsmengder og kald vind med jul. Eller?

Snøen som aldri kom, og vil kanskje aldri komme nå som klimautviklingen fortsetter.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *