Første søndag i advent

I dag er det første søndag i advent, og jeg må si at dette året har gått ganske så fort. Det har vært et annerledes år, og det er godt å se at vi er tålmodige, men lar julen gå sin gang. Selv om jeg ikke lar tiden min går til å tenne lys, så synes jeg det er merkverdig å bruke denne dagen om å tenke på alle som har ofret sine jobber og for familier i koronatiden.

Jeg håper at adventstiden blir en tid der vi kan tenke på de gode tingene, og ikke la problemene ta en stor plass i livet. Jeg tenker at første søndag advent skal være en god start på en juletid. En start der vi skal tenke på håp og være medmenneskelighet med hverandre.

Jeg er helt sikker på at julen blir like bra som den alltid har vært. Derfor er det fortsatt viktig at vi ikke lar sorgen ta overhånd. Fortsatt er det viktig at vi tenker på alle de eldre som sitter alene hvert år når det er jul. Igår snakket jeg med en kvinne i 80-årene som var helt alene. Hun ringte til meg etter at jeg skrev litt om psykisk helse tidligere, og hvorfor det er så viktig å ta vare på de eldre.

Det er viktig at vi viser kjærlighet og og omsorg for mennesker som må sitte alene i julen hvert år. Jeg ønsker alle en fin advent og ta vare på hverandre.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *