Viktig med god formidling

Jeg lærte ofte at dersom man skal ha god markedsføring er formidlingsevnen på sosiale medier svært viktig. Tidlig igår morges lanserte jeg en Facebook-side under navnet Sveio Info. Og for meg er det vært viktig at sveibuen har en kanal som kan formidle sine arrangementer på et plattform om det som skjer i kommunen.

For å kunne bli sett er det viktig med god formidling, spesielt til de som er utenlandske og bor i Sveio. Derfor er det både engelsk og norsk tekt på siden. Det skal jeg skrive litt mer om senere.

Ellers har jeg brukt mye av tiden til å slappe av, og det er vel noe av grunnen til at jeg ikke har fått satt meg ned å laget et innlegg. Jeg elsker prosjekter og har alltid jern i ilden, men føler at det er svært begrenset nå enn det jeg brukte tiden før.

Besøk gjerne siden her.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *