Den gang da jeg skulle male hus

De fleste vet at jeg kommer fra Romania, og jeg husker tilbake til en litt morsom hendelse som skjedde da jeg skulle male huset hos tanta mi for noen år tilbake. Jeg skal være helt ærlig så har jeg aldri likt å male hus eller noe man kan gjøre fysisk innen slike arbeid.

Med hodet hevet tenkte jeg at det er viktig å tenke positivt og være til hjelp når det trengs. Det var en dag i sommerstid at jeg tok fatt i malerkosten og tenkte at dette skal jeg få til. Ingen tvil på at jeg er flink til å være treg når det er slike jobber. Og når det først går i sirup, så går det virkelig i sirup. Det tror jeg flere kan skrive under på.

På slutten av dagen tok jeg sjansen til å spør tanta hvorfor hun ikke hadde leid inn en polakk i stedet. Da ser hun på meg og sier: «Nei, vi valgte å leie inn en rumener i stedet».

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *