Nyter varmen inne

Det er herlig å høre uværet herjer utenfor vinduet når man sitter inne og har det godt å varmt inne. Dette høstværet i november-måned må vel snart ta slutt tenker jeg. I ett sett har det regnet, og det er sjelden jeg har sett oppholdsvær på en stund. Å kunne varme seg til en varm kopp te er noe jeg sjelden gjør, men i dag måtte jeg ha noe varmt å drikke.

Dermed har jeg brukt tiden til å sett gjennom papirer som skal kastes og ikke. Slike vær får man gjort noe inne, men legger ikke skjul på at sommeren er den årstiden jeg ser mest frem til.

Heldigvis er vi veldig glad for at vi ikke har de verste værstormene som vi ser i USA og andre steder i USA. Jeg kom på på programmene som ble sendt på NRK Nett-TV om Orkanjegeren som reiser rundt om i verden (ikke tilgjengelig). Det hadde vært ganske artig å reise rundt om i verden å få opplevd stormene som herjer, men når man ser hvor godt man har det, så tror jeg det beste er å holde seg hjemme.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *