Ut på tur, aldri sur!

Ja, vi kjenner til ordtaket; «Ut på tur, aldri sur». og nei. Vi blir jo aldri sur for å gå på tur, men vi blir nok veldig lei når man ser hva som skjer med sko i våt terreng. Jeg fikk heldigvis tatt noen bilder i dag, og er veldig glad for at jeg fikk gjort noe av fotoarbeidet.

Det er også ganske kjent, men sant når man sier at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. og det er jo sant. Ellers har dagen min vært helt supert. Jeg ser det er en rekke bilder som blir godt brukt i tiden fremover.

Det som er ganske stilig er at onkelen har deltatt i travsport i sin tid. Og jeg fant nemlig vogna igjen, etter å ha lett etter hvor den ble satt. Endelig fant jeg den. Jeg synes det er ganske stilig. Onkelen min hadde en rekke hester, og i si tid drev han med travløp.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *