Tilbake til gamle trakter i Auklandshamn

Utrolig kjekt å komme tilbake til gamle trakter i Auklandshamn. Jeg husket da jeg bodde i Auklandshamn, og det var noe helt annet før i tida enn Auklandshamn jeg kjenner i dag. Auklandshamn er et tettsted i Sveio kommune, hvor jeg vokste opp i min barndom. Jeg savner mye å gå til bestemor og gå til andre bekjente i bygda. Det var utrolig kjekt å se bestemor og andre slektninger. Vi hadde det utrolig koselig.

Jeg har alltid likt den familien jeg har i Auklandshamn. Jeg mimret mye tilbake til tiden da jeg kunne gå på besøk hos søskenbarn og bestemoren. Nå er det svært sjelden jeg gjør det som følge av at jeg bor i Førde.

Det har vært en fantastisk dag, og det er noe med det flotte og lille lokalmiljøet. Det var så fin utsikt, og den utsikten savner jeg veldig mye. Da jeg var liten bodde jeg på toppen av Hesthamro, en liten fjelltopp hvor man kunne se over til Nappholmene og havet. Helt nydelig. Jeg savner virkelig den tiden. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne trykke på «spol-tilbake»-knappen for å oppleve tiden igjen.

Det var også kjekt å ha med seg tvillingbroren som kom helt fra Mandal for å tilbringe tiden. En utrolig fin tid i kveld.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *