Et gjensyn med Stord

Jeg husket en setning som heter «Å sykle på veggen».  Den setningen kom jeg på da jeg så kunstverket på en vegg på en bygning på Stord. Det skal jo selvsagt mye til for at man kan sykle på veggen, men jeg blir utrolig fascinert når jeg ser kunstverk som du ser på bilde. I Norge er det flere bygninger som har blitt prydet med ulike kunstverk.

Jeg synes det var utrolig kjekt å komme tilbake til Stord. Det er rundt 11 år siden jeg gikk på Stord videregående skole, og i ettertid ser jeg at det har vært mye utviklingen siden den gang jeg gikk på medier og kommunikasjon. Veldig artig å se at Stord er en av kommunene i Sunnhordland som utvikler seg ganske raskt.

Det er så mye som har skjedd på de årene etter at jeg gikk ut av videregående skole. Jeg husket de gode årene. Hvor har de blitt av? Tida fyker skrev en medstudent i et kommentarfelt, og det er jo helt sant. En lærer på videregående skole spurte en dag hvor vi kommer til å ende om ti år. Og det er jo et spørsmål som de fleste lærere spør når elevene går ut av videregående.

Det var utrolig kjekt å komme tilbake, og jeg kommer nok tilbake igjen. For tiden skulle jeg gjerne ha reist ofte til Stord, men nå hører man at kommunen får ofte nye tilfeller av koronaviruset. Dette gjør meg personlig veldig usikker om det er reisen til Stord jeg har lyst til å gjøre flere ganger. For all del. Man skal jo kunne komme tilbake, men spørsmålet mitt er; når kan man leve litt mer normalt slik at man kan se litt mer liv på Stord?

Det var utrolig kjekt å spasere langs «andedammen» som ligger mellom Saghaugen og Vabakkjen. «Andedammen» blir dammen kalt, fordi det er mange ender i vannet. Det var selvsagt gjenkjennelig, men ny bygnings-struktur og et nytt gangfelt var noe helt uforventet. Jeg hadde sett for meg at det nostalgiske skulle vises igjen, men mye av de gamle gjenstandene var erstattet med noe nytt.

Det var et flott gjensyn med Stord og jeg har likt meg veldig godt.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *