Så stille og så vakkert

Det er en forfriskende pust når man kan oppleve naturens herligheter. Med flotte kvelder og kulden er i gang langs norskekysten er det helt fantastisk å oppleve naturen. Naturen gir oss de beste opplevelsene når man kommer ut, og man kan jo ikke beskrive hvor takknemlig vi er for å vakne opp til.

Med lyder fra bølger som slår innover stranden og måkeskrik fra luften, så får man jo det bekreftet at vi befinner oss langs kysten. I dag har jeg vært ute og fotografert fugler og svaner. Jeg synes det er utrolig avslappende og trygt å være ute i naturen for å ta noen bilder. Det er helt ufattelig hvor flott man kan få tatt når man fokuserer under fotograferingen.

Husket jeg gikk på barneskolen da vi hadde om dikt fra Inger Hagerup, og da hadde vi blant annet dette diktet vi lese i undervisningen.

Hav og himmel kinn mot kinn.
Motortøff og sønnavind.
Måkereir og terneskrik.
Hvite hus i hver en vik.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *