Når man har det så godt

Jeg føler jeg har fått gjort veldig masse i dag. De siste dagene som jeg sa i forrige innlegg, så har jeg gjort en del forberedelser. Jeg ser at det å få i orden kamerautstyr og det utstyret man trenger for å drive med journalistikk, er nå i mål.

Tenker at det skal bli ganske deilig å få møte nye mennesker og se hva fremtiden har å by på. Selv om det har vært et kjedelig høstvær, så har jeg også fått sett gjennom utstyr og en del ting som skal klargjøres. Jeg bare tenker over hvor godt vi har det. Vi kan gå inn og holde varmen når uværet braker løs utenfor døren.

Men tilbake til et innlegg jeg kom over. Vi ser ofte på nyhetene hvordan verden fungerer, og hva vi som mennesker kunne gjort det bedre. Her om dagen kom jeg over en nettside som tilhører FN Sambandet. Her handlet det om fattigdom og hva vi nordmenn kan gjøre for at andre skal ha det bedre. Det handler om å gi livsviktige ressurser til de som har et stort behov.

Igår leverte jeg en rekke sekker som skulle til Ukraina. Å samle inn klær til fattige folk i Ukraina er svært viktig, og det gjelder også til andre land som opplever en økning i fattigdom.

For en stund tilbake fortalte mamma at hun hadde vært i Romania før hun hentet oss. I bagasjen hadde hun en rekke bamser som skulle til barna som var på barnehjem.

Man trenger ikke å gjøre så stort ut av det for å spre glede. Det skal veldig lite til, og vi nordmenn er ganske flinke til å se hverandre og problemene for å finne en løsning på selve problemet.

Jeg husket da jeg var liten så sa pappa alltid til oss da vi slåss om lekene; «Det er ikke rart at det er krig i verden». Og ja, jeg ser ikke det er noe feil å bruke den setningen når man har det så godt. Tak over hodet, godt og varm og vi kan spise oss mette. Hva har vi å klage? Nei, vi har det så godt, men uansett er vi nordmenn flinke med å være gavmild, og det må vi fortsette å være.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *