Når naturen lyser opp

Det er utrolig artig å kunne vandre i den vakre bygda når naturen viser sine beste sider. Naturen lyser opp og man får en indre ro når man sparer langs elven mens bladene i ulike farger faller ned fra trærne. I dag måtte jeg bare ta en tur ut når jeg så på bladene.

Man kan si det slik som det er; Høsten er en av de fineste årstidene når man ser hvor egentlig vakker natur vi har. Fargene gjenspeiler seg langs veien jeg går, og det er ikke en dag jeg ikke unngår å gå på tur når fineværet er på topp.

Jeg husket spesielt da jeg var liten. Da gikk vi ofte på tur og vi fikk et nært forhold til naturen. Høsten og sommeren er det jeg liker aller best, men når det kommer til farger må jeg nesten si at det er høsten som gir de beste sidene.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *