Foberedelser og fremtiden

I den siste tiden har det vært en helt avslappende uke, men de to siste dagene har det vært litt forberedelser til hvordan jeg kan få en litt mer rutinert fremtid. Med litt forbereding tror jeg faktisk kan si meg nok så klar til å komme tilbake til journalistikken.

Heldigvis blir det ikke noe journalistikk for min egen del, men planer om å jobbe med journalistikken i fremtiden har jeg ikke gitt opp. Jeg tenker alltid at det er kjekkere å holde meg inne nå som høstværet herjer utenfor stuedøren. I dag måtte jeg rett og slett prioritere dagen til å få ordnet med en del utstyr til kamera, slik at jeg har alt i boks når arbeidsrutinene kommer.

Selvsagt, jeg gleder meg til å leve et normalt liv. Dette året har vært litt spesielt nå som koronapandemien har tatt over hverdagen for mange. Spaltene i avisen skal fylles opp med skremsel og propaganda over hvor mange smittetilfeller det er i Norge. Skremmende, men det er dessverre synd at vi må kanskje innse at pandemien er kommet for å bli.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *