Sortering av klær til Ukraina

Etter å ha fått et lass med gamle klær har jeg tatt meg tiden til å sortere klær som skal sendes til Ukraina neste helg. Det var mye klær som jeg måtte få sortert og man innser at man har det for godt i dette landet. Endelig har jeg fått gjort to sekker klart som skal til Ukraina, men det gjenstår en del arbeid. Heldigvis er det fint at vi har en søndag man kan bruke slike ting til.

Det som er så fantastisk er at vi kan få ta del i arbeidet ved å samle inn klær til de fattige. Det er organisasjonen Open Heart som står bak innsamlingen av klær. En organisasjon som reiser over hele Norge for å samle inn klær. Det er Halvard Hasseløy som står bak innsamlingen. Utrolig viktig og flott konsept for de som trenger det aller mest.

Selvsagt er det mye fine klær som blir levert, men det er mye bedre å bidra i arbeidet enn å kaste klær. Her kan du se en video rundt arbeidet.

Lik gjerne min Facebook-side her

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *