Mandal alias Beverly Hills

Dette året har vært veldig spesielt. Planen min var å reise ned til broderen i Mandal, men nå som koronapandemien har svekket en del av mine fremtidige planer, så håper jeg at 2021 blir et bedre år. 😀

Jeg savner virkelig Mandal, og det er et nydelig feriested. Spesielt på sommeren. Mandal er en av de fineste kommunene i Norge, og plassen er en paradis når det er sol og varme. Sørlandet har en vakker kultur og struktur i bygningene. Jeg bare elsker det. Og man få jo så lyst til å komme tilbake.

Men tilbake til overskriften; Visste du at Mandal er også kjent for å være et feriested for mange kjendiser? Altså vi snakker om den norske versjonen av Beverly Hills. Per Inge Torkelsen (komiker) er blant de som har hytta der.  Så om du vil møte mange kjendiser der, så reis til Mandal da vel. 🙂

Åja, ja du lurer vel på hvorfor det kom røyk fra treet? Jo, jeg tok å smugrøyket, men broren min klarte jo selvsagt å få dette på bilde. Men heldigvis er det nå sjelden jeg tar å skjule meg selv bak et tre hvis du lurte på da.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *