Tilbake på gamle trakter

Det er så vakkert å komme tilbake på gamle trakter. Siden jeg kom til Norge har Nappen i Valevåg (Sveio) vært en av de fineste plassene jeg vet om. For meg er det et barndomshjem. Det er så mange gode minner jeg har fra den tiden da jeg var liten.

Siden jeg var liten har jeg alltid hatt et nært forhold til naturen. Jeg husket da vi var små, så var vi med på å hesje. Kort forklart er en hesje et såkalt stativ eller et gjerde som er festet med en streng mellom flere stokker. Her setter man opp høysåter på stativet for å tørke gresset (Les mer her).  Jeg husket spesielt da vi tilbringet mye av tiden på Nappen i sommerstiden. Hvor har de gode minnene blitt av? Tida går alt for fort.

Her kan du se noen av bildene jeg tok på Nappen i dag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *