#Høstbilder

Det er helt fantastisk å kunne gå fritt i naturen når bladene ligger på bakken. Høsten gir oss virkelig de fine fargene man kan oppleve i den frie natur. I Sveio har vi en park under navnet Rhododendronparken, bedre kjent som Rex Garden. Her går det mange mennesker på tur når naturen vise sin beste sider. Jeg har vært veldig aktiv med det å gå på tur, og det er sjelden jeg blir hjemme når det er fint turvær. Jeg kunne ikke tenkt å bodd i en storby, men jeg skal aldri si aldri.

Det er en helt fantastisk opplevelse å gå på spasertur. Her om dagen hadde jeg stått tidlig opp for å gå på tur til parken. Med nykokt kaffe og nistepakken med seg var det helt klart at turen ville bli bedre enn det man hadde sett for seg, og det ble den. Du kan lese mer om parken her.

Følg meg gjerne på Facebook!

Her kan du se noen av bildene jeg fikk tatt under turen:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *