Endelig Comeback

Som 15-åring blogget jeg på blogg.no. Etter å ha blogget i lang tid hadde jeg nådd langt med å nå mange lesere, noe som førte til at jeg endte på topplisten i si tid. Men etter mange år har jeg hatt lyst til å gjøre comeback. Det betyr at de årene har det kun dreiet seg som journalistikk. Heldigvis er den tid over og jeg kan endelig se frem til en litt uavhengig hverdag.

Jeg har lyst til å ha et liv der jeg kan slappe mer av og reise litt rundt med familie og venner. Jeg vil også ha en fremtid der jeg kan møte nye mennesker og oppleve deres hverdag. Å kunne bruke tiden til andre ting er kanskje noe av den mest tyngste beslutningen jeg har gjort. Det handler om å kjenne etter at jeg lever og ha en fremtid der man ikke strekker seg etter de store forhåpningene.

Men det er utrolig gøy å kunne komme tilbake til blogghverdagen, og ta en dag om gangen:

Jeg er utrolig stolt av å ha et samarbeid med Mikz Alliance, som er et plattform som skal markedsføre norske og internasjonale influensere ved å gi råd om markedsføring. Mikz hjelper meg med design og hvordan jeg kan best mulig få god veiledning til å få en attraktiv blogg.

På denne bloggen vil jeg dele min hverdag og hvem jeg møter på på veien. Jeg kommer nok til å bruke mye av tiden min til familie og venner, men jeg kommer også til å satse min karriere videre som journalist, men ikke så intenst som det har vært de siste årene.

Jeg må være ærlig å si at jeg ikke har vært flink til være tilstede når familie og venner da de trengte det mest. Og det er bare noe av grunnene til at jeg sluttet med den intense journalistikken jeg har drevet. Den tiden har ført til at jeg har fått mange gode erfaringer, noe som har ført til at jeg har blitt etterspurt fra andre medier. Det setter jeg stor pris på.

Jeg ser virkelig frem til å få satse tiden min på familier, venner og med den bloggen jeg har startet.

……Og da kan vel ikke livet bli bedre?

Følg meg gjerne på Facebook!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *